Anbefalinger


Det siger Jesper om Kabala Kost & Træning

“De sidste 3 måneder har Katerina været min sundhedscoach med fokus på vægttab gennem vaneændring.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Katerina. At ændre mine vaner var mega hårdt, men er det hele værd.

Katerina er god til at identificere, hvilke vaner jeg skulle fokusere på, komme med forslag til hvad jeg kunne gøre og give perspektiv på, hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde. Under sådan et ændringsforløb vil man fejle, men Katerina fokusere på læringen.

Et vægttab betyder ikke for mig, at jeg skal leve af gulerødder og bulgur, men at jeg er bevist om, hvad det jeg spiser/drikker betyder for min vægt.

Glemmer aldrig rådet om at spise kage når jeg har lyst og ikke når det forventes, at jeg spiser kage…. og ja, spiser stadig kage.

Tak for hjælp, forståelse og guide igennem forløbet, hvor jeg nåede mit mål.”

Det siger Marianne om Kabala Kost & Træning

“Igennem et 3 måneders forløb har jeg ugentligt haft fornøjelsen af coach Katerina’ overblik, engagement og interesse for min kostomlægning og nedbrydning af tidligere dårlige spisevaner.

Vægten har ikke stået stille, den har bevæget sig hurtigt den rigtige vej, nemlig nedaf👍 Kunsten er at holde fast i dårlige perioder Har ikke kunnet lade sig gøre uden de ugentlige samtaler. Tak for det❤️

Jeg kan og vil til enhver tid anbefale andre et sådan forløb hos Kabala – Kost & Træning, hvor forståelse,  empati og super viden om kost med gennemskuelige prioriteter hvorpå jeg/du skal have fokus på😘

Det siger Mette om Kabala Kost & Træning

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Katerina. Jeg har siden juli været i forløb hos hende og med hendes grundige guidning og positive støtte og opbakning er det lykkedes at få et stabilt vægttab for første gang nogensinde. Hendes grundighed i at få skabt et bånd mellem min psyke og nye sund vaner i forhold til kosten og motionen har været alt afgørende for at dette er lykkedes så godt.