Hvem er bag Kabala – Kost & Træning


Mit navn er Katerina Laursen

Jeg er uddannet som Certificeret Sundhedscoach, Certificeret Kostvejleder, Outdoor Træner, Søvncoach og Positiv Psykologivejlder.

Jeg har, som alle andre et hektisk hverdagsliv med arbejde, børn og mand.

Min rejse til der, hvor jeg er nu har været en lang process. Jeg opdagede hurtigt, da jeg blev mor, at tiden bare ikke var den samme som før.

Ligeledes energi og overskud. I mange år var der fuld tryk på hamsterhjulet og måtte da også kapitulere en periode med stress.

Jeg var også blevet mere fyldig nogle steder og sofaen var da også blevet mere og mere hyggelig. Efter min sidste graviditet besluttede jeg med for at komme tilbage til den fysiske form jeg havde haft inden jeg fik børn. Men tid var der ikke megen af.

Langsomt gik det op for mig, at motion faktisk gav mig energi og at det ikke behøver at tage flere timer. Jeg kom tilbage til min fysiske gode form.

I dag har jeg et liv hvor jeg har tid til familien, energi til at være aktiv og har flere gange om ugen tid til at pleje min krop og sjæl.

Det vil jeg så utrolig gerne give videre. Lærer fra mig den enorme viden jeg har fået igennem årene.

Derfor har jeg taget uddannelserne Positiv Psykologi Vejleder, Fysisk Træner, Søvncoach, Certificeret Kostvejleder og ikke mindst uddannelsen som Certificeret Sundhedscoach.

Vil du hører mere omkring hvad jeg kan tilbyde dig?

Skriv til info@kabala.dk